"Beste Netflix-film van 2024" wordt grijsgedraaid en staat gelijk aan kop in de top 10

"Beste Netflix-film van 2024" wordt grijsgedraaid en staat gelijk aan kop in de top 10

De actiethriller Rebel Ridge staat nu op de eerste plaats in de Netflix Top 10.

De nieuwste originele Netflix-film heet Rebel Ridge en het is al enige tijd bekend dat de film het erg goed doet bij de critici. Eerder deze week verscheen de actiethriller online en de eerste plaats werd direct opgeëist.

Rebel Ridge is geregisseerd door Jeremy Saulnier (Green Room, Blue Ruin) en Netflix omschrijft de film met woorden als "Spannend" en "Meeslepend". De voornaamste hoofdrol wordt ingevuld door Aaron Pierre en andere rollen worden gespeeld door Don Johnson, AnnaSophia Robb, David Denman, Emory Cohen en Steve Zissis.

IJzersterk ontvangen
Op de Tomatometer staat Rebel Ridge op een indrukwekkende 95 procent na 58 recensies. Velen beschouwen de film als de beste Netflix-film van het jaar. De Popcornmeter noteert iets lager, op dit moment op 79 procent. De IMDb-score staat voorlopig op een 7,1.

"Rebel Ridge is een intelligente en aangrijpende film met een in het oog springende prestatie van Aaron Pierre en zet de norm voor zijn tijdgenoten in het actiethrillergenre," luidt de critics consensus.

Nu op Netflix
Als je Rebel Ridge graag wilt zien, dan vind je de 2 uur en 11 minuten durende film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een ex-marinier gaat de strijd aan met de corruptie in een kleine plaats als de politie onterecht het geld inpikt dat hij nodig heeft voor de borgsom van zijn neef.

Ook interessant
Hyperrealistische actiefilm op Netflix wordt sterk bekeken
Will Smith had dit jaar al een groot succes met de actiefilm Bad Boys: Ride or Die. De acteur staat bekend om de vele kaskrakers waarin hij te zien is geweest. In.. [Lees verder]

NieuwsFilm