Megagrote plannen met 'Crawl 2': meer alligators en grotere storm?

Megagrote plannen met 'Crawl 2': meer alligators en grotere storm?

De regisseur is niet gestopt met bedenken sinds het eerste deel vijf jaar geleden verscheen...

De alligators van Crawl komen terug naar het witte doek en Alexandre Aja kan niet wachten. In de onverwachte hit vocht Kaya Scodelario tegen gigantische alligators tijdens een superstorm.

De duistere en claustrofobische titel bracht bijna $80 miljoen op en werd door Quentin Tarantino vermeld in zijn Top-3 'beste films van 2019'.

Gesprek met CinemaBlend
In een interview zei Aja dat hij nooit is gestopt met het bedenken van locaties en situaties en hij staat te popelen om deze in de praktijk te brengen:

"Helaas hielden de stormen en orkanen niet op na de release. Om al die beelden de hele tijd op televisie te zien, blijf ik denken aan al die verschillende opstellingen en opties die een geweldige, spannende overlevingsscène zouden kunnen opleveren. Dus ik ben er klaar voor om dat allemaal terug te brengen en mijn wetsuit weer aan te trekken!"

Vasthouden om te overleven
Later deze maand kunnen we eerst genieten van Aja's volgende titel Never Let Go met Halle Berry in de hoofdrol over een moeder en haar tweelingzonen die worden gekweld door een kwaadaardige geest.



NieuwsFilm