Model en actrice Emily Ratajkowski gaat "Terug naar school" is dunner dan ooit

Model en actrice Emily Ratajkowski gaat "Terug naar school" is dunner dan ooit

De celeb Emily Ratajkowski trekt alle aandacht van de paparazzi.

Iedereen kent het model Emily Ratajkowski ondertussen wel. Ze is het gezicht van vele grote merken en ze speelde al in een aantal bekende Hollywoodfilms. Op Instagram heeft ze maar liefst een kleine dertig miljoen vrienden.

De 33-jarige Emily plaatst deze week een aantal foto's online waarin we haar zien in een zwarte leren jurk. Ze ziet er prachtig en verzorgd uit. Ze lijkt óf is dunner dan ooit.

"Terug naar school"
Bij de foto's en twee korte video's plaatst ze de tekst "Terug naar school" en verwijst ze uiteraard naar een merk, in dit geval Proenza Schouler. Ze draagt ongetwijfeld zelf kleding van het merk uit New York City.

In de video heeft ze het over de start van de 'fashion week' en het is niet raar dat zij daar is. Op Instagram zien we dat Emily voor heel wat merken het gezicht is. Overigens acteert ze ook. Ze is binnenkort te zien in de miniserie Too Much, samen met Megan Stalter, Richard E. Grant en Will Sharpe. De romantische komedieserie moet op Netflix verschijnen.

Zwart
Op de foto's is Emily geheel in het zwart gekleed. Ze heeft een zwarte leren jurk aan, met daarboven een eveneens zwart topje. Het lijkt erop dat ze net uit een zwarte SUV is gestapt en vele paparazzi hebben haar al gevonden. Je vindt de foto's van Emily hier.

NieuwsFilm

meest populair