Enorme en verrassende update voor 'Ocean's Fourteen'

Enorme en verrassende update voor 'Ocean's Fourteen'

Het is alweer 17 jaar geleden dat Ocean's Thirteen verscheen, dus het is tijd voor een nieuw deel!

George Clooney en Brad Pitt zullen naar verluidt terugkeren naar de Ocean's-franchise met Ocean's Fourteen van Warner Bros. Pictures.

Volgens Deadline wordt er achter de schermen al een tijdje gewerkt aan het nieuwe deel. George Clooney gaf vorig jaar al aan dat ze een sterk script hebben klaarliggen in de trant van Going in Style.

Nieuwe regisseur
De beoogde regisseur is Edward Berger, die we kennen van oorlogsepos Im Westen Nichts Neues en het nog te verschijnen Conclave.

Het zal de eerste keer zijn dat Steven Soderbergh niet in de regiestoel zit. Hij maakte natuurlijk wel Ocean's Eleven, Ocean's Twelve en Ocean's Thirteen.

Nog niet officieel
Volgens Deadline is het project wel nog in de vroegste fase van ontwikkeling en moet Berger nog officieel een bod worden gedaan. Clooney en Pitt zijn later deze maand samen te zien in de Apple TV-film Wolfs.



Nu is natuurlijk de vraag welke acteurs uit de andere films zullen terugkeren. Naar verwachting zullen Matt Damon en Casey Affleck in elk geval van de partij zijn.

Wie zijn nog meer van de partij?
Ocean's Fourteen staat trouwens los van de eerder aangekondigde Ocean's-prequel waarin Margot Robbie en Ryan Gosling de hoofdrollen moeten spelen.



Het is nog onduidelijk wanneer Ocean's Fourteen moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair