Will Ferrell schittert in 'Will & Harper': De ultieme roadtrip die de wereld nu nodig heeft

Will Ferrell schittert in 'Will & Harper': De ultieme roadtrip die de wereld nu nodig heeft

Will Ferrell en Harper Steele testen hun vriendschap tijdens een roadtrip door Amerika.

Will Ferrell en Harper Steele zijn al meer dan 30 jaar hechte vrienden. In de trailer voor hun Will & Steele zien we hoe een grote verandering ervoor zorgt dat hun band op de proef wordt gesteld.

De vrienden leerden elkaar kennen op de set van Saturday Night Live en bouwden een onverwoestbare connectie op naast de set. Maar toen Harper Steele drie jaar geleden uit de kast kwam als transgender, wisten ze niet of ze nog samen naar sportwedstrijden en cafés konden gaan.

Roadtrip
Daardoor ontstond het idee voor een gezamenlijke roadtrip door Amerika, om te ontdekken of Steele zich nog comfortabel zou voelen op hun favoriete plekken. Ook onderzoeken ze samen wat de transitie betekende voor hun vriendschap.

In deze ontroerende film trekken ze samen door het Amerikaanse binnenland: van New York tot Los Angeles. Ze ontmoeten allerlei mensen en bespreken ook openhartig over Steeles transitie.

Te zien
Will & Harper beleefde op 5 september zijn internationale première op het Toronto International Film Festival en is vanaf 27 september te streamen op Netflix. De film van regisseur Josh Greenbaum (Doggy Style) scoort 100% na 22 recensies op Rotten Tomatoes.



NieuwsFilm

meest populair