Matt Reeves licht een tipje van de sluier over nieuwe schurken in 'The Batman 2'

Matt Reeves licht een tipje van de sluier over nieuwe schurken in 'The Batman 2'

De regisseur heeft onthuld welke schurken mogelijk te zien zullen zijn in het 'Batman'-vervolg.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het vervolg op de succesvolle The Batman-film uit 2022. Regisseur Matt Reeves heeft onthuld dat er in ieder geval een schurk zeker terugkeert in The Batman Part II, en mogelijk nog anderen zullen volgen.

In een nieuw interview zegt Reeves dat hij momenteel "de laatste hand legt" aan het script dat hij samen met Mattson Tomlin heeft geschreven. Het Batman-vervolg, met Robert Pattinson als de gevleugelde held, gaat volgens planning nog steeds begin 2025 van start.

Deze slechterik keert terug
Reeves heeft ook bevestigd dat Colin Farrell opnieuw te zien zal zijn als The Penguin. De aankomende HBO-serie The Penguin zal een brug vormen tussen de The Batman-films en Farrells personage verder ontwikkelen.

Nadat de eerste film stil stond bij de samenzwering rondom Carmine Falcone, zal het vervolg dieper ingaan op de corruptie, de duistere aard van Gotham en het leven van haar inwoners.

Andere schurken
Ook Hush zal misschien te zien zijn, gezien de verwijzingen naar de schurk in de eerste film. Een andere mogelijke optie is die van Two-Face, de openbaar aanklager die misdaad en corruptie bestrijdt als officier van justitie van Gotham City.


Reeves wil wel nog benadrukken dat hij zijn universum realistisch wil houden en dat bovennatuurlijke personages, zoals Gentleman Ghost, waarschijnlijk niet zullen opduiken.

Verschijningsdatums serie en film
The Batman Part II staat gepland voor 1 oktober 2026. De zoektocht van Oswald Cobb naar de macht over Gotham zal vanaf 20 september te zien in de miniserie The Penguin op HBO Max.




NieuwsFilm

meest populair