'Loki'-ster Tom Hiddleston in nieuwe Stephen King-film: Eerste foto's 'The Life of Chuck'

'Loki'-ster Tom Hiddleston in nieuwe Stephen King-film: Eerste foto's 'The Life of Chuck'

De film van horrorregisseur Mike Flanagan is geen standaard King-verfilming.

Er zijn nieuwe beelden verschenen van de nieuwe Stephen King-verfilming The Life of Chuck met Tom Hiddleston. Dit betekent alweer de derde Stephen King-verfilming voor regisseur Mike Flanagan. Toch hoef je dit keer geen typisch King-horrorverhaal te verwachten.

Life of Chuck is namelijk een biografische film dat het leven van Charles Kantz in drie losse verhalen beschrijft. Het begint met de dood van Katz op 39-jarige leeftijd en eindigt met zijn jeugd in een zogenaamd 'spookhuis'.

Andere insteek
Cast en crew van The Life of Chuck omschrijven de film als feel-good en positief, en de thematiek ligt dichter bij films als The Shawshank Redemption en Stand by Me.

Naast de hoofdrol voor Tom Hiddleston bestaat de cast uit Mark Hamill, Chiwetel Ejiofor, Karen Gillan, Matthew Lillard, Heather Langenkamp en een aantal vaste Flanagan-acteurs, zoals Rahul Kohli en David Dastmalchian.

Nieuwe King-projecten
Mike Flanagan haalde eerder succes met de King-verfilming van Gerald's Game en later Doctor Sleep. Na The Life of Chuck keert hij weer terug naar zijn vertrouwde King-horrorverfilmingen.


Zo staat er een adaptatie van de epische The Dark Tower-serie op de planning, en moet hij de nieuwe Exorcist-reeks nieuw leven in blazen na het mislukken van The Exorcist: Believer.

NieuwsFilm

meest populair