Hugh Jackman vertelt openhartig hoe hij zo gruwelijk goed in shape is

Hugh Jackman vertelt openhartig hoe hij zo gruwelijk goed in shape is

Hugh Jackman prijst zijn team voor hun hulp om weer in topvorm te komen voor Wolverine.

Hugh Jackman wist nogmaals overtuigend in de rol van Wolverine te kruipen voor Deadpool & Wolverine. Voor die enorme bundel spieren had hij wel veel hulp nodig.

Hij zette onlangs op zijn Instagram zijn team in het zonnetje. Het is namelijk best moeilijk om op je 55ste voor de zoveelste keer weer zo groot en breed te worden. En Hugh zag op tegen alle ellende van de voorgaande keren. Maar hij is bij en dankbaar voor de hulp van zijn specialisten.

In vorm komen
Hij vertelde onder meer: "Veel mensen vragen me hoe ik in vorm ben gekomen. Ja, ik moest die dead-lifts doen en ja, ik moest al die maaltijden eten. Maar ik had een geweldig team. Het waren acht mensen, die mij hielpen met mijn fysieke gezondheid, verspreid over de wereld. Zij sleepten mij erdoorheen."

Hugh Jackman gaat dieper in op wat elk van hen deed aan trainingen en voeding, zodat hij gruwelijk goed in shape raakte. Elk zorgde echt voor hem en maakte het hem gemakkelijk. Daar hield het niet bij op, want make-up artists dachten mee. Zo werd hij ingesmeerd met een speciale olie om zijn six pack en biceps beter uit te laten komen op film.

Geen stress met steun
En het feit dat de filmopnamen wachtten tot Hugh klaar was, zonder gedoe en stress voor Hugh - wat best bijzonder is. De reacties op zijn bericht zijn er naar. Zo schreef iemand dat zij ook dankbaar is voor hem, een ander vertelde dat zij niets toe te voegen heeft aan het resultaat dat ze ziet.




NieuwsFilm

meest populair