Winona Ryder en Keanu Reeves zijn innig met elkaar: "het ging per ongeluk"

Winona Ryder en Keanu Reeves zijn innig met elkaar: "het ging per ongeluk"

Winona Ryder en Keanu Reeves zijn mogelijk getrouwd tijdens een filmscène en bleven goede vrienden.

Winona Ryder en Keanu Reeves werkten fijn samen aan Bram Stoker's Dracula. Na die film uit 1992 zijn ze goed bevriend gebleven.

Die vriendschap ontstond door zijn collegiale, standvastige optreden op de filmset waar hij weigerde in opdracht van Francis Ford Coppola haar te pesten. De jonge Winona moest aldus de regisseur in een sombere stemming zijn voor sommige filmopnamen.

Echt huwelijk afgesloten
Daarnaast vertelde Coppola pas veel later dat hij voor de huwelijksscène van Winona en Keanu een echte priester had ingehuurd en de tekst de echte huwelijksbelofte is. Voor de kerk zijn zij dus mogelijk getrouwd, ook al speelden zij een trouwbelofte na als acteurs.

Hun huwelijk op die filmset is misschien meer permanent dan ze dachten. Maar zowel Keanu en Winona staan daar ontspannen in. Ze hebben geen liefdesrelatie maar zijn wel dol op elkaar gebleven. Hoe innig die vriendschap is, vertelde Winona Ryder in gesprek met Josh Horowitz voor de podcast Happy Sad Confused.

Trouwen was een ongelukje
Ze vertelde in de YouTube-video naar aanleiding van haar nieuwe film Beetlejuice Beetlejuice: "Trouwen ging per ongeluk. Op zijn verjaardag reageer ik altijd met: Van harte gefeliciteerd, mijn echtgenoot en hij reageert dan met: Hoi echtgenote, hou van jou."



NieuwsFilm

meest populair