3 absolute parels van films op Netflix

3 absolute parels van films op Netflix

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

They Cloned Tyrone (2023)
Regie: Juel Taylor | Cast: John Boyega, Teyonah Parris, Jamie Foxx, e.a. | Kijk direct
Drugsdealer Fontaine wordt op een dag door zijn nieuwe concurrent Isaac doodgeschoten. De volgende ochtend ontwaakt hij echter alsof er niets is gebeurd. Samen met pooier Slick Charles en diens prostituee Yo-Yo wil hij dit vreemde incident onderzoeken. Hun aanwijzingen leiden naar een duister complot waarvan de zwarte bevolking het slachtoffer is. Het drietal besluit in de tegenaanval te gaan.



The Boy Who Harnessed the Wind (2019)
Regie: Chiwetel Ejiofor | Cast: Chiwetel Ejiofor, Maxwell Simba, Aïssa Maïga, e.a. | Kijk direct
De dertienjarige William Kamkwamba woont in een arm dorp in Malawi. Door de aanhoudende droogte heerst er een ernstig voedseltekort. Wanneer Kamkwamba van school wordt gestuurd omdat zijn ouders zijn opleiding niet meer kunnen betalen, besluit hij niet bij de pakken neer te gaan zitten. Geïnspireerd door een boek en met behulp van de fiets van zijn vader, bouwt hij een windturbine om zijn dorp te redden van de hongersnood.



I'm Thinking of Ending Things (2020)
Regie: Charlie Kaufman | Cast: Jessie Buckley, Toni Collette, Jesse Plemons, e.a. | Kijk direct
Een jonge vrouw twijfelt over haar relatie met Jake, maar gaat toch akkoord om zijn ouders te ontmoeten. Daarvoor moeten de twee een behoorlijk lange autorit maken. Onderweg wordt het stel verrast door een zware sneeuwstorm. Eenmaal aangekomen bij de boerderij, wordt de vrouw al snel geconfronteerd met allerlei vreemde zaken, waardoor ze begint te twijfelen over alles en iedereen.



NieuwsFilm

meest populair