3 epische scifi-films om vanavond te kijken

3 epische scifi-films om vanavond te kijken

Liefhebbers opgelet: deze gave films kijk je nu op streaming en vod.

Disney+ heeft enorm veel scifi-films in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft vandaag drie goede titels uit dit genre voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Creator (2023)
Regie: Gareth Edwards | Cast: John David Washington, Madeleine Yuna Voyles, Gemma Chan, e.a. | Te zien op: Disney+[/b]
Er is een oorlog gaande tussen de mens en kunstmatige intelligentie. Ex-agent Joshua wordt gerekruteerd om de Schepper, de ongrijpbare architect van de losgeslagen AI, op te sporen. De Schepper heeft een levensgevaarlijk wapen ontwikkeld waarmee de oorlog kan worden beëindigd, maar ook de mensheid kan worden vernietigd. Uiteindelijk komt Joshua erachter dat dit wapen een robot blijkt te zijn in de vorm van een kind.



Alita: Battle Angel (2019)
Regie: Robert Rodriguez | Cast: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, e.a. | Te zien op: Disney+
Alita, een vrouwelijke cyborg met geheugenverlies, wordt door een robotbouwer gevonden op een schroothoop. Hij besluit haar mee te nemen en op te knappen. Alita blijkt bijzonder goed te kunnen vechten en begint daarom een nieuw bestaan als premiejager, waarvoor ze zich stort op het inrekenen van de gevaarlijkste criminelen.



Star Wars: The Force Awakens (2015)
Regie: J.J. Abrams | Cast: Daisy Ridley, John Boyega, Harrison Ford, e.a. | Te zien op: Disney+
Poe Dameron, een rebellenpiloot, heeft een kaart in handen gekregen met daarop de geheime locatie van Luke Skywalker. Samen met de nieuwe helden Rey en Finn reist hij door het heelal om hem te vinden. Ze worden alleen wel achternagezeten door de First Order, die tegenwoordig onder leiding staat van de mysterieuze Kylo Ren.



NieuwsFilm

meest populair