Dé fantasyfilm van 2024 krijgt een fonkelnieuwe trailer: "het magische moment van het jaar"

Dé fantasyfilm van 2024 krijgt een fonkelnieuwe trailer: "het magische moment van het jaar"

Cynthia Erivo en Ariana Grande stelen de show in de eerste Wicked.

Universal en Paramount Pictures noemen Wicked "het magische moment van het jaar" en hopen dat de verfilming van de bekende musical een groot succes gaat worden. De trailer draait ook al maanden in de bioscopen.

Nu is er een nieuwe trailer voor de film van regisseur Jon M. Chu, die iedereen nog meer moet overtuigen. De filmmaker kreeg hulp van onder andere de actrices Cynthia Erivo en Ariana Grande.

Wicked
De peperdure fantasyfilm krijgt in november 2025 een tweede deel, Wicked Part Two, en gezamenlijk vormen deze films de gedroomde verfilming van de gelijknamige musical van Stephen Schwartz en Holzman. Overigens is deze weer gebaseerd op de gelijknamige roman van Gregory Maguire en The Wonderful Wizard of Oz van L. Frank Baum.

Het verhaal van Wicked neemt de kijker mee naar het Land van Oz, voor de aankomst van Dorothy. We volgen de groene Elphaba (Erivo) en haar pad om uiteindelijk de "Boze Heks van het Westen" te worden. Ze heeft een onwaarschijnlijke vriendschap met haar klasgenoot en latere rivaal Glinda (Grande), die uitgroeit tot "Glinda de Goede".

Veel grote namen
Hieronder zie je de nieuwste trailer, waarin mogelijk al personages te zien zijn van onder andere Michelle Yeoh, Jeff Goldblum, Jonathan Bailey, Ethan Slater en Peter Dinklage.


Vanaf 5 december draait Wicked, met onder andere Ariana Grande (Glinda), Cynthia Erivo (Elphaba), Jonathan Bailey (Fiyero), Jeff Goldblum (Wizard of Oz), Michelle Yeoh (Madame Morrible) en Ethan Slater (Boq) in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair