Netflix verwijderalarm: deze drie topfilms staan nog maar een week online

Netflix verwijderalarm: deze drie topfilms staan nog maar een week online

Er zit iets bij voor iedereen, maar dan moet je wel niet meer te lang wachten!

Netflix is nog steeds dé grootste streamingdienst en dit willen ze blijven ook. Ze voegen dan ook elke maand weer de nodige films en series toe, maar daar moet ook plaats voor gemaakt worden. De onderstaande blockbusters zullen dan ook spoedig verdwijnen.

Hier gaat het echter om drie topfilms die meer dan de moeite waard zijn. Heb je komende week nog wat vrije tijd en zin in een film? Geef de onderstaande titels dan even voorrang, want deze staan nog maar enkele dagen online!

Donnie Brasco
In 1997 kwam regisseur Mike Newell met de ijzersterke Donnie Brasco. Hierin zijn de hoofdrollen weggelegd voor Al Pacino en Johnny Depp. De gangsterfilm scoort overal mooie punten, zoals een 7,7 op IMDb en een 88% op Rotten Tomatoes.


Het verhaal volgt de jonge FBI undercover agent Joe Pistone. Om te infiltreren in de New Yorkse maffia neemt hij de identiteit aan van gangster Donnie Brasco. Om sneller tot de hechte maffia-structuur door te dringen, sluit hij vriendschap met Lefty Rugiero, een oudere huurmoordenaar.

Fight Club
Op IMDb op plek 13 in de allerbeste films aller tijden. In 1999 bracht David Fincher zijn cultfilm uit, waarin we kennis maken met een man die niet echt van zijn leven geniet. Zo baalt hij van zijn doodlopende carrière en kleurloze leven.


Samen met een vriend, Tyler Durden genaamd, creëert hij een nieuwe club waarin mannen hun frustraties kunnen afreageren door elkaar tot pulp te slaan: de zogeheten Fight Club. Al snel vindt hun initiatief navolging en ontstaan er overal in het land nieuwe clubs.

Black Hawk Down
Ridley Scott wist een gigantische sterrencast te strikken voor deze oorlogsfilm uit 2001. In het kader van een VN Vredesmacht onderneemt een groep Amerikaanse elitesoldaten een missie om verschillende topofficieren van een Somalische krijgsheer te ontvoeren.


Het is zo de bedoeling een einde te maken aan de burgeroorlog die het land verscheurt. De zorgvuldig geplande missie loopt echter volledig uit de hand. Ook deze spannende film scoort sterke cijfers, zoals een 7,7 op IMDb.

Interesse?
Als je een van deze drie films nog wil zien, moet je daar niet meer te lang mee wachten. Donnie Brasco, Fight Club en Black Hawk Down staan nog maar op Netflix tot en met zaterdag 14 september!

NieuwsFilm

meest populair