Bijna was 'Alien: Romulus' nog veel enger met deze buitengewoon griezelige nakomeling

Bijna was 'Alien: Romulus' nog veel enger met deze buitengewoon griezelige nakomeling

Opgelet: als je 'Alien: Romulus' nog niet gezien hebt, lichte SPOILERS volgen hieronder!

Alien: Romulus was een grote hit en blies de Alien-franchise opnieuw leven in. Regisseur Fede Alvarez ontwierp nieuwe aliens voor de blockbuster. Bijna besloot hij om een nog veel engere nakomeling in de film te laten opduiken.

Op het einde van de film maken we kennis met een bizarre mensachtige alien, een soort van hybride die achter de astronauten aangaat. Deze alien wordt in de film ook wel de 'Offspring' genoemd. Concept designer Col Price deelt nu nieuwe designs van de alien.

Griezel
Op sociale media laat Price zich erover uit: "Toen we met 'Alien: Romulus' bezig waren, kwam Fede op ons af en vroeg hij ons om het model van een hybride alien te maken. Ik doe daar normaal gesproken niet echt aan, maar kwam wel met dit 'nomad' sculptuur".

"Fede liet mij weten er een grote fan van te zijn. Uiteindelijk vond ik het ook heel leuk om te maken en in elkaar te zetten". De nachtmerrieachtige ontwerpen zijn onderaan het artikel te bewonderen.

Hardcore
Alvaraz liet zelf al weten dat de 'Offspring' bijna niet opdook in zijn film: "Meerdere mensen bij Disney waren het er niet mee eens. Het is niet dat ze geen fan van het idee waren, maar het misschien allemaal te extreem en gruwelijk vonden. Juist daardoor wilde ik het alleen maar meer toevoegen".



NieuwsFilm

meest populair