Natalie Portman is echt een stuk kleiner dan je zou denken

Natalie Portman is echt een stuk kleiner dan je zou denken

Natalie Portman lijkt op het scherm groot, maar is in werkelijkheid slechts 1.60 meter lang.

Natalie Portman is een grote ster en wereldberoemd door rollen in films als Léon, Heat, Star Wars, Black Swan en Thor. Ze lijkt lang en groot in die films, maar feitelijk is zij dat niet.

In de Instagram-reel van The Graham Norton Show vertelde zij: "Ik kan iedereen groot doen lijken als ze naast mij staan. Ik ben extreem klein. Meestal hebben zij een helling waar ik op kan lopen en bij iemands gezicht kan landen."

Groot lengteverschil
Natalie Portman is 1.60m, terwijl Chris Hemsworth 1.90m is. Dat is best een groot gat om te dichten bij filmopnamen - vooral als ze in gesprek zijn met elkaar. Bij de reacties zijn mensen echter verbaasd dat ze zich buitengewoon klein noemt, want veel vrouwen zijn kleiner.

Een ander vertelt droog dat Natalie desondanks toch in staat was sterker te zijn dan Thor en Anakin. Ook is men onder de indruk van haar talent en haar schoonheid.

Ze blijft filmen
Ondanks haar geringe lengte acteert Natalie Portman al vanaf de jaren 90 aaneengesloten door. Nieuw werk van haar is May December en Lady in the Lake.




NieuwsFilm

meest populair