3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

De ingrediënten van een goede avond: dit zijn onze filmtips voor vandaag.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Nope (2022)
Regie: Jordan Peele | Cast: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Daniel Kaluuya, Michael Wincott, e.a. | Te zien op: Prime Video
Paardentrainer OJ Haywood en zijn zus Em wonen op een afgelegen boerderij net buiten Los Angeles. Ze maken verschillende bizarre dingen mee en spotten op een dag een vliegende schotel tussen de wolken. Een griezelige en huiveringwekkende ontdekking, want de vliegende schotel blijkt een bloeddorstige alien te zijn die alles en iedereen op zijn pad opslokt.



Hidden Figures (2016)
Regie: Theodore Melfi | Cast: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe, e.a. | Te zien op: Disney+
Virginia, 1961. De Afro-Amerikaanse vrouwen Dorothy, Katherine en Mary werken als wiskundigen voor NASA. Daar weten ze belangrijke data te leveren om de eerste succesvolle ruimtemissie te realiseren. Ondanks hun talent, moeten de drie vrouwen opboksen tegen het mannenbolwerk waarin zij werken en rassensegregatie.



Chef (2014)
Regie: Jon Favreau | Cast: Jon Favreau, Sofia Vergara, Scarlett Johansson, e.a. | Te zien op: Netflix
Chef-kok Carl krijgt het aan de stok met zijn nogal commercieel ingestelde baas. Hij weigert concessies te doen op culinair gebied en neemt ontslag. Casper komt vervolgens met het idee om een eigen foodtruck te beginnen. Dat doet hij samen met zijn ex-vrouw, zoon en een goede vriend. Tijdens deze ondernemende reis ontdekt hij niet alleen zijn passie voor het koksvak opnieuw, maar ook zijn zin in het leven.



NieuwsFilm

meest populair