Gerucht: 'The Walking Dead'-ster Steven Yeun komt alsnog het MCU versterken

Gerucht: 'The Walking Dead'-ster Steven Yeun komt alsnog het MCU versterken

Hij liep een hoofdrol mis in 'Thunderbolts*', maar misschien dat het nu wel raak is.

Marvel weet, net zoals DC, elke keer weer grote namen te strikken voor hun blockbusters. Enige tijd leek het erop dat Steven Yeun het MCU kwam versterken, maar op het laatste moment kwam het hier toch niet meer van. Misschien dat de acteur nu alsnog een andere rol krijgt aangeboden.

Yeun, o.a. bekend van series als The Walking Dead en Beef, zou normaalgesproken Sentry spelen in Thunderbolts*, maar trok zich hier op het laatste moment toch uit terug. Hij werd vervolgens vervangen door Top Gun: Maverick-acteur Lewis Pullman.

Nieuwe kans
De acteur gaf nooit een duidelijke reden waarom het er niet van kwam, maar de Hollywood stakingen lijken ermee te maken te hebben. Zo zei Yeun al eerder: "Tijd ging voorbij en andere projecten kwamen langs. Het kwam mij allemaal niet meer zo goed uit, maar ik weet zeker dat het een topfilm wordt".

De bekende filmscooper, MyTimeToShineHello, beweert nu dat Marvel en de acteur opnieuw in gesprek zijn, maar dan nu voor een andere rol. Het is nog onduidelijk of het gaat om een superheld of een schurk, maar Yeun liet al eerder weten graag nog een kans te krijgen, dus misschien is dat nu wel het geval.

Even wachten
Of het er daadwerkelijk van komt dat moet nog gezien worden. Thunderbolts* zit vol met vele andere grote namen, terwijl Yeun over weer niet al te lang te horen zal in de superheldenserie Invincible.




NieuwsFilm

meest populair