Paris Hilton provoceert en trekt alle aandacht: "een iconische vrouw"

Paris Hilton provoceert en trekt alle aandacht: "een iconische vrouw"

De alom bekende celeb Paris Hilton is misschien een klein beetje ondeugend.

De vroege Instagrammer plaatste nog foto's van vakanties en uit restaurants op de social. Tegenwoordig is het medium meer een uithangbord voor de vele celebs en de merken die worden gepromoot.

De megaceleb Paris Hilton, zo af en toe ook actrice, is misschien wel het grootste voorbeeld. Maar weinig posts op Instagram zijn niet op een of andere manier gesponsord. Dit keer werkt ze samen met een gedurfder merk.

Iconisch
"Paris Hilton is The Provocateur, gefilmd door de onnavolgbare Greg Williams ter ere van het 30-jarig jubileum van Agent Provocateur: een Hollywood-geïnspireerd liefdesverhaal tussen een iconisch merk en een iconische vrouw," schrijft het PR-bureau van Paris op haar Instagram-account bij een reeks opvallende foto's.

De reacties stromen uiteraard binnen. "Letterlijk de koningin van Hollywood," valt er te lezen. En: "De moderne Marilyn, deze fotoshoot is geweldig."

Films
In de '00 leek Paris nog een carrière als actrice na te jagen met rollen in films als The Cat in the Hat, House of Wax en The Hottie & the Nottie. Later dit jaar is ze te zien in de misdaadkomedie The Trainer samen met Gina Gershon en Bella Thorne, en in 2025 heeft ze waarschijnlijk een rol in de Chinese actiefilm China Game.


De provocerende foto's van Paris Hilton kun je nu hier op haar Instagram vinden.

Ook interessant
"Proost!" Britt Scholte zit in bad en viert haar eigen feestje
Je kent actrice en presentatrice Britt Scholte door haar rol als Anouk in Brugklas en haar rol van.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair