Het gezicht van Jennifer Aniston lijkt het te begeven door te veel botox

Het gezicht van Jennifer Aniston lijkt het te begeven door te veel botox

Jennifer Aniston krijgt kritiek op haar cosmetische ingrepen die zichtbaar zijn bij fotoshoots.

Jennifer Aniston is al vanaf de jaren 90 een iconische actrice. Het is alleen wat jammer dat zij botox lijkt te omarmen - zeker omdat het bij haar iets te vaak lijkt te worden ingespoten.

Eerder dit jaar verscheen de prachtige ster uit Friends en Murder Mystery bij een red carpet event. Ze werkt hard om in vorm te blijven en dat werpt vruchten af. Ze ziet er prachtig uit. De nu 55-jarige actrice lijkt niet veel ouder te zijn dan toen zij startte, maar niets is minder waar.

Cosmetische ingrepen
Jennifer Aniston bekende al eens eerder dat ze plastische chirurgie heeft gehad, maar dat was meer om haar neusademhaling te verbeteren. Ook vertelde ze ook te kiezen voor botox en fillers. De druk om er goed uit te blijven zien, is immers groot in Hollywood.

Doctor Divine legde in het onderstaande Instagram-bericht uit dat Jennifer Aniston er daarom niet vlekkeloos uitzag bij die fotoshoots. De zwellingen onder haar ogen komen niet door natuurlijke huidveroudering. Het komt omdat er te veel filler in de rimpels is gespoten. Filler kan namelijk doorlopen naar een deel van het gezicht en de huid laten opbollen.

Druk is hoog
Ook zegt het bericht dat complicaties kunnen optreden, want het gaat tenslotte om medische ingrepen. Een aantal reacties zijn niet complimenteus, maar iemand schreef dat je als actrice niet ouder lijkt te mogen worden. Best lastig allemaal. Zeker als je gezicht het lijkt te begeven onder druk.




NieuwsFilm

meest populair