David Fincher (Se7en, Fight Club) maakt grote nieuwe misdaadfilm voor Netflix

David Fincher (Se7en, Fight Club) maakt grote nieuwe misdaadfilm voor Netflix

Ondertussen zou de regisseur ook werken aan een remake van Stranger on a Train en een Amerikaanse Squid Game-fiilm.

De meervoudig voor een Oscar genomineerde regisseur David Fincher is door Netflix ingehuurd voor de regie van de misdaad-thriller Bitterroot.

Michael Gilio (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves) schreef het script dat in 2008 op de zogenaamde Black List van beste ongeproduceerde films belandde onder de titel Big Hole.

Klinkt bekend
Het verhaal gaat over een oude rancher wiens spaarrekening is leeggeroofd. Hij gaat nu op pad om zijn geld terug te krijgen door banken te beroven en de dieven op te sporen. Ondertussen wordt hij op de hielen gezeten door zijn zoon, de sheriff.

Naar verluidt moet het project er een worden in de trant van de Clint Eastwood-klassieker Unforgiven.

Wie worden de hoofdrolspelers?
Ruim 10 jaar geleden was het de bedoeling dat Gilio zelf zou regisseren en Gore Verbinski zou produceren, maar dat ging uiteindelijk niet door.



Volgens What's On Netflix? zouden er twee acteurs zijn benaderd voor de hoofdrollen. Dit lijkt erop te duiden dat dit de volgende film wordt voor Fincher.

Drukke baas
Ondertussen is de naam van de beroemde regisseur ook verbonden aan een Amerikaanse film-remake van Squid Game, een nieuwe verfilming van Patricia Highsmith's Strangers on a Train en een nog titelloze misdaadthriller.



Het is nog onbekend wanneer we Bitterroot precies kunnen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair