Deze 'Lord of the Rings'-ster heeft zijn eigen reden om 'The Rings of Power' niet te kijken

Deze 'Lord of the Rings'-ster heeft zijn eigen reden om 'The Rings of Power' niet te kijken

Hugo Weaving is niet onder de indruk van zijn Elrond-prestatie in The Lord of the Rings.

Meer dan 20 jaar na het uitkomen van The Lord of the Rings-films zijn fans nog steeds onder de indruk van de verfilming van de boeken. Een acteur uit die reeks is zelf niet zo onder de indruk van zijn prestaties.

Hugo Weaving die de legendarische Elrond vorm gaf, vertelde onlangs in een interview met Radio Times hier over de aansluitende serie Rings of Power: "Ik heb de serie niet gezien. Mijn excuses aan Robert. Nee, ik heb te veel tijd doorgebracht in Middle Earth. Ik hoef daar niet persé naar terug. Ik houd van Nieuw-Zeeland, ik was recent nog in Nieuw-Zeeland."

Andere mening
Ook zei hij: "Maar nee, het is vreemd als je zo lang werkt aan een bepaald stuk. Het is een grote film, het is een enorme franchise. Maar voor mij is het op een grappige manier niet een rol die ik hoog in achting neem in mijn hoofd, niet zoals fans doen."

Hugo speelde de rol van Elrond in vijf van de zes films van Peter Jackson, van 2001 tot 2014. Fans lopen weg met zijn acteerprestatie. Ze vinden hem meer dan perfect gecast. In de YouTube-video van Lukimus Prime staan wat scènes met Elrond.

Iconische acteur
Hugo Weaving werkt al vanaf de jaren 90 in de filmindustrie en heeft een succesvolle acteercarrière. Hij maakt veel films iconisch met zijn inbreng, zoals Priscilla Queen of the Desert, V for Vendetta, Hacksaw Ridge en de Matrix-films. Hij is nu te zien in de serie Slow Horses.



NieuwsFilm

meest populair