Hoe gaat het nu met Rachel McAdams, de geliefde actrice uit 'Sherlock Holmes' en 'About Time'

Hoe gaat het nu met Rachel McAdams, de geliefde actrice uit 'Sherlock Holmes' en 'About Time'

Rachel McAdams is een Canadese actrice bekend van The Notebook en Mean Girls.

Actrice Rachel McAdams is al geruime tijd actief in de filmwereld. De Canadese actrice is bekend van films als The Notebook en About Time. Toch lijkt de actrice de afgelopen jaren meer naar de achtergrond te zijn verdwenen.

Rachel McAdams brak in 2004 internationaal door met de film Mean Girls, waarin ze naast Lindsay Lohan en Amanda Seyfried speelde. Het bleef in 2004 echter niet bij deze komediefilm.

The Notebook
In het najaar van 2004 verscheen de film The Notebook, waarin McAdams de hoofdrol speelde naast Hollywood-favoriet Ryan Gosling. Hoewel de twee acteurs later samen een relatie kregen, was de sfeer allesbehalve liefdevol op de filmset.

Naar verluidt was er enorme vijandigheid tussen de twee acteurs op de filmset. Ryan Gosling verzocht regisseur Nick Cassavetes zelfs om een stand-in te regelen voor de shots waar zijn gezicht niet in te zien was. Uiteindelijk werd The Notebook een van de meest succesvolle romantische dramafilms ooit.

Geliefd
Door films als Mean Girls en The Notebook leek de wereld aan de voeten van McAdams te liggen. De daaropvolgende jaren speelde ze in meerdere films als Wedding Crashers en de thriller Red Eye. Ook heeft de actrice meerdere grote rollen afgeslagen.



Tussen 2006 en 2007 nam McAdams een korte carrièrepauze, waardoor ze grote filmtitels afwees. Zo liet ze films als The Devil Wears Prada, Casino Royale en Iron Man links liggen. Ze wist in 2009 wederom de harten van het publiek te veroveren met haar rol in Sherlock Holmes.

Heden
De afgelopen jaren lijkt McAdams haar carrière wederom op een lager pitje te hebben gezet, mede door de geboorte van haar twee kinderen. Ze had wel een terugkerende bijrol in de Doctor Strange-films en maakte haar debuut op Broadway in 2024.



Tot op heden is het niet bekend of we Rachel McAdams binnenkort weer kunnen zien op het grote doek. Volgens haar IMDb-pagina zijn er momenteel geen films waar zij aan meewerkt. Mocht je zelf The Notebook willen kijken, dan kan je het nu kijken via Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair