Gruwelijke horror in nieuwe trailer 'Smile 2'

Gruwelijke horror in nieuwe trailer 'Smile 2'

Wordt dit de grote horrorhit van 2024? We gaan het over een dikke maand zien!

Met nog 1,5 maand te gaan tot de release van de film, heeft Paramount nu een nieuwe trailer en poster online geplaatst voor Smile 2.

In de film zien we hoe popster Skye Riley (Naomi Scott) niet ontkomt aan mensen met een sinistere, superenge lach op hun gezicht nadat ze een vriendin zelfmoord heeft zien plegen.

Creepy gezichten
De creepy lachende gezichten en andere hallucinaties volgen haar niet alleen tijdens haar wereldtournee, maar ook tijdens intiemere momenten.

Het personage gespeeld door Peter Jacobson (Ahsoka) geeft haar in de trailer advies dat moet helpen om de vloek op te heffen. Maar daarvoor moet Skye wel eerst doodgaan...

Langer dan deel 1
Naast Scott zijn er in Smile 2 rollen weggelegd voor Kyle Gallner, Rosemarie DeWitt, Lukas Gage, Dylan Gelula, Raul Castillo en Miles Gutierrez-Riley. De regie is opnieuw in handen van Parker Finn.



Eerder deze week werd bekend dat de speelduur van Smile 2 officieel 2 uur en 12 minuten is, waardoor de film 17 minuten langer duurt dan Smile uit 2022.

Onverwacht succes
Regisseur Finn liet daarnaast weten dat hij nooit had verwacht dat Smile tot een franchise zou leiden en was dan ook ontzettend verrast toen de eerste film zo'n hit bleek.



Smile 2 draait vanaf 17 oktober in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair