Bruce Willis heeft één van de slechtste films ooit heeft gemaakt volgens Rotten Tomatoes

Bruce Willis heeft één van de slechtste films ooit heeft gemaakt volgens Rotten Tomatoes

'10 Minutes Gone', met Bruce Willis en Michael Chiklis in de hoofdrollen, was een grote flop.

Bruce Willis acteert sinds 2022 niet meer door zijn gezondheidsproblemen. Hij heeft in zijn carrière in meer dan 100 films gespeeld en zal vooral bekend blijven door zijn rol als John McClane in de Die Hard-franchise.

In de laatste jaren van zijn carrière speelde Willis in veel low-budgetfilms, die slecht werden ontvangen. Een van die films is volgens Rotten Tomatoes zelfs één van de slechtste films ooit gemaakt. Het gaat om de film 10 Minutes Gone uit 2019, die geregisseerd werd door Brian A. Miller.

Verhaal
Willis speelt de hoofdrol in 10 Minutes Gone naast Michael Chiklis. De film volgt bankrover Frank Sullivan (Chiklis) die nog nooit een klus zag mislukken, totdat zijn broer werd vermoord tijdens een overval. Nadat hij bewusteloos was geslagen, wordt Frank wakker in een smerige steeg, zonder zich te herinneren aan hoe de overval misging of wie zijn broer heeft neergeschoten.

Voor Frank's baas, de gewelddadige Rex (Willis), doet dat er niet toe. Hij wil alleen de buit, die Frank niet heeft. Met weinig tijd en informatie moet Frank uitzoeken welk lid van hun team hen heeft verraden, Rex' huurmoordenaar ontwijken die hem op de hielen zit en een mysterieuze koffer opsporen om zichzelf te redden en de dood van zijn broer te wreken.

Grote flop
10 Minutes Gone werd gefilmd in amper 12 dagen met een heel laag budget. Willis zelf heeft al zijn scènes gefilmd in één namiddag in het hotel waar hij verbleef tijdens de opnames. 10 Minutes Gone werd uiteindelijk een grote flop, net als de meeste films waarin Willis speelde in de laatste jaren van zijn carrière.


De film heeft een score van 0% op Rotten Tomatoes met de critici die heel negatief waren over de film. Zo schreef Noel Murray van de Los Angeles Times het volgende: "10 Minutes Gone is een onhandige film vol clichés en bevolkt door twee ervaren actiesterren die eruitzien alsof ze dit klusje zo snel mogelijk willen afronden."

Kijken?
Wil je 10 Minutes Gone toch eens zien? Je kan de film huren en kopen op Pathé Thuis en Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair