3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Dark Waters (2019)
Regie: Todd Haynes | Cast: Mark Ruffalo, Anne Hathaway, Tim Robbins, e.a. | Kijk direct
Zuivelboer Wilbur Tennant uit Parkersburg ziet zijn koeien bij bosjes neervallen en zijn kalfjes misvormd geboren worden. Hij weet zeker dat de chemische fabriek van DuPont de veroorzaker van al deze ellende is. Veel steun uit de omgeving krijgt hij niet, totdat advocaat Robert Bilott zich in de zaak vastbijt. Samen slepen ze het miljardenconcern voor de rechter.



Uncut Gems (2019)
Regie: Benny & Josh Safdie | Cast: Adam Sandler, Idina Menzel, Keith Stanfield, e.a. | Kijk direct
De wanhopige juwelier Howard Ratner ziet het leven als een groot kansspel. Een ongeslepen diamant moet de New Yorker een welkome miljoenenklapper opleveren waarmee hij in een keer al zijn schulden kan aflossen. Ratner raakt echter door elke beslissing die hij neemt dieper in de problemen en sleurt ook de mensen in zijn omgeving mee in zijn ellende.



Godzilla Minus One (2023)
Regie: Takashi Yamazaki | Cast: Ryunosuke Kamiki, Minami Hamabe, Yuki Yamada, e.a. | Kijk direct
In een door oorlog verwoest Japan worstelt voormalig kamikazepiloot Koichi met de nodige trauma's. Hij bleek in de oorlog te zwak om zijn plicht te volbrengen en zoekt naar een kans om zijn eer te herstellen. Deze krijgt hij wanneer zijn land wordt bedreigd door Godzilla, een enorm radioactief monster dat alles en iedereen op zijn pad vernietigt. Koichi verzamelt een groep veteranen om Godzilla uit te schakelen.



NieuwsFilm

meest populair