James Gunn reageert op gerucht of Chris Pratt het DCU komt versterken

James Gunn reageert op gerucht of Chris Pratt het DCU komt versterken

De twee zijn goed bevriend en zien het allebei zitten om weer samen te werken.

James Gunn was natuurlijk jarenlang actief bij Marvel. Zo was hij verantwoordelijk voor de geliefde Guardians of the Galaxy-trilogie, maar hij is nu alweer een tijdje de grote baas bij DC. Nu blijkt dat niemand minder dan Chris Pratt hem misschien wel zal volgen.

Sinds Gunn de overstap heeft gemaakt naar de andere grote superheldenstudio hebben de nodige Marvel-acteurs gezegd er niks op tegen te hebben hem te volgen. Er doet nu een gerucht de ronde dat Peter Quill/Star Lord diezelfde stap zou kunnen zetten.

Nieuw avontuur
De regisseur en de acteur zetten samen met de derde Guardians-film een punt achter het verhaal van de Guardians zoals wij ze kennen. Het zou kunnen dat het doorgaat met een nieuwe groep en andere gezichten, maar de originele leden zullen naar alle waarschijnlijkheid niet terugkeren.

Dit betekent dat Pratt nu ook weer meer vrije tijd heeft. Gunn laat zich hier nu kort maar krachtig over uit: "Chris is een hele goede vriend van mij. Wij hebben het hier heel vaak over". Het schijnt dat de twee gesprekken hebben gevoerd over de superheld Booster Gold.

Interesse
Pratt liet al eerder weten open te staan voor de overstap: "Ik denk eerlijk gezegd dat het logischer is dat ik een nieuw avontuur begin dan dat ik terugkeer als Star Lord. Het is natuurlijk allemaal mogelijk".


"Maar ja, James heeft het natuurlijk nu voor het zeggen bij DC. Misschien dat daar wel iets voor mij te doen is. Of misschien ga ik wel aan de slag bij Marvel en DC, dat zou ook heel gaaf zijn!" Tijd zal het zeggen of het er daadwerkelijk van komt.

NieuwsFilm

meest populair