Cameron Diaz legt uit waarom ze 10 jaar geleden met pensioen ging

Cameron Diaz legt uit waarom ze 10 jaar geleden met pensioen ging

Cameron Diaz verliet Hollywood om zich op haar gezin te richten, maar maakt nu een comeback.

In 2014 verdween Cameron Diaz uit de Hollywood-scène. Ze was al jaren een van de meest geliefde actrices en leverde nog Sex Tape, Annie en The Other Woman op.

Hier in gesprek met Yahoo Finance vertelde Cameron waarom zij stopte met filmen. Ze zei: "Je hebt maar 100% te geven. Er is geen twee keer een 100%. Dus die 100% verdeel je over je familie en je carrière."

Het gezin gaat voor
Cameron Diaz was voor de volle 100% toegewijd aan het filmproces, maar dat veranderde. Ze zei: "Ik vind mijn gezin het allerleukste wat mij is overkomen. Om getrouwd te zijn en een gezinnetje te hebben is absoluut het beste dat er is. Ik heb niet wat er nodig is om een film te maken. Al mijn energie is hier."

Na alle drukke jaren in de filmindustrie wilde Cameron Diaz dus in alle rust thuis blijven. In 2020 kreeg zij een dochtertje met muzikant Benji Madden. In 2023 kreeg het stel ook een zoontje. Beide sterren houden hun privéleven zo veel mogelijk privé.

Werken naast gezin
Cameron wist naast haar gezin wel meerdere boeken te publiceren en lanceerde een schone wijnlabel genaamd Aveline. Inmiddels heeft Jamie Foxx haar uit haar pensioen getrokken. Na een stop van 10 jaar staat Cameron Diaz gepland voor Back in Action, Shrek 5 en Outcome. Meer volgt in de YouTube-video van Yahoo Finance.



NieuwsFilm

meest populair