Anya Taylor-Joy verkoopt zichzelf voor de hoofdrol in deze grote Disney-verfilming

Anya Taylor-Joy verkoopt zichzelf voor de hoofdrol in deze grote Disney-verfilming

Het publiek is duidelijk nog niet uitgekeken op de ijzige avonturen in het Koninkrijk van Arendelle, dus wellicht wordt Taylor-Joys aanbod in de toekomst ingewilligd.

In een gesprek met Vogue Hong Kong toonde actrice Anya Taylor-Joy haar interesse in een rol in een Disney-musical en ze weet ook precies wie ze zou willen spelen.

De Furiosa: A Mad Max Saga-ster lijkt het zand in te willen wisselen voor ijs en zou dolgraag Elsa willen spelen in een live-action Frozen-film.

Kinderfeestje
Eén van de redenen om ijsprinses te spelen is volgens de actrice dat je "de favoriet bent op elk kinderfeestje."

"Al mijn broers en zussen hebben nu kinderen, dus ik zou het geweldig vinden als ze konden zeggen: 'Mijn tante is Elsa.' Dat zou geweldig zijn," legt ze uit.

Onmogelijke taken
Daarnaast vertelt de actrice dat ze "het idee om tegelijkertijd te kunnen zingen, dansen en acteren" een "leuke uitdaging" vindt.




"Ik wil heel graag een musical doen. Ik hou van de uitdaging om onmogelijke taken te volbrengen. Ik denk dat dat ongelooflijk motiverend voor me is," legt Taylor-Joy uit.

De toekomst
Wie weet gaat Disney in de toekomst wel in op het aanbod van de actrice. Vorige maand werd tijdens D23 aangekondigd dat Frozen 3 gepland staat voor een première in november 2027.

En tijdens D23 werd ook gehint naar een Frozen 4 toen schrijfster en regisseur Jennifer Lee zei dat er "veel vragen kwamen uit Frozen 2." en "het twee films zal kosten om ze te beantwoorden."

NieuwsFilm