Deze ijzersterke titel heeft de volgende 'Batman vs. Superman'-film als het aan James Gunn ligt

Deze ijzersterke titel heeft de volgende 'Batman vs. Superman'-film als het aan James Gunn ligt

De tweede poging tot samenwerking kan een iconische titel krijgen...

In 2016 namen de Dark Knight (Ben Affleck) en de Man of Steel (Henry Cavill) het eindelijk in live-action tegen elkaar op in Batman v Superman: Dawn of Justice. Dit liep echter uit op een teleurstelling.

DC Studios-hoofd James Gunn heeft nu bevestigd dat een nieuwe team-up in zijn universum de bekende titel World's Finest moet gaan dragen.

Vraag en antwoord
Gunn plaatste een foto voor 'Labor Day' op zijn Instagram, waarop zowel Batman, Superman als Robin te zien zijn, verwikkeld in een potje honkbal, met het simpele onderschrift "Have the World's Finest Labor Day!"

Zoals gebruikelijk werd een eenvoudig bericht al snel een discussie over de toekomst van de franchise. Een reaguurder stelde de vraag hoe een nieuwe team-up zou heten; Batman & Superman of Superman & Batman? De regisseur vermeed het antwoord en hintte daarmee duidelijk naar World's Finest.

Historie en oorsprong
De term World's Finest werd geassocieerd met Batman en Superman toen ze in 1942 voor het eerst samen in een strip verschenen. Ze werkten in vroegere edities samen met andere helden, maar vanaf de jaren '50 ontstond het raamwerk waar de meeste fans vandaag bekend mee zijn.



Als Gunn geweldige scoort met zijn Superman-reboot én de Batman-reboot The Brave and the Bold wordt ook een schot in de roos, dan zou een nieuwe team-up zomaar wel eens werkelijkheid kunnen worden.

NieuwsFilm

meest populair