Nieuwe teaser voor 'Joker 2': "Hij is niet ziek, hij is perfect"

Nieuwe teaser voor 'Joker 2': "Hij is niet ziek, hij is perfect"

Arthur Fleck zit achterin een politiebusje en begint een gevecht tegen de stemmen in zijn hoofd, tegelijkertijd vecht Harleen Quinzel tegen de mening van het publiek.

"Lee" Quinn, gespeeld door Lady Gaga, neemt het op voor haar grote liefde in de nieuwste teaser van Joker: Folie à Deux.

Joker: Folie à Deux, geregisseerd door Todd Phillips, volgt de mislukte komediant Arthur Fleck. Tijdens zijn verblijf in het Arkham State Hospital ontmoet hij de liefde van zijn leven, Harleen Quinzel.

Het begin van het avontuur
"Na zijn vrijlating begint het koppel aan geen gedoemd en romantisch avontuur," aldus de synopsis op IMDb.

In de nieuwste teaser, bestaande uit krankzinnige beelden van Arthur Fleck, gespeeld door Joaquin Phoenix, zien we dat Fleck vecht tegen stemmen in zijn hoofd.

Stemmen in zijn hoofd
De stemmen zijn echter daadwerkelijke voice-overs van dialogen van personages uit zowel de originele film als het vervolg.



Arthur wordt door de personages "ziek" en een "uiterst gestoord individu" genoemd. De enige stem die het voor Arthur op lijkt te nemen is die van Gaga's personage.

de enige echte
Quinzel staat temidden van een zwerm verslaggevers terwijl ze tegen een vrouw zegt dat Arthur "niet ziek is! Hij is perfect. Hij is de Joker.



Joker: Folie à Deux is vanaf 3 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair