Gandalf zit in 'The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum': keert Ian McKellen terug?

Gandalf zit in 'The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum': keert Ian McKellen terug?

De acteerveteraan heeft laten weten dat hem is gevraagd om de rol opnieuw te spelen.

Lord of the Rings-acteur Sir Ian McKellen heeft onthuld dat hem officieel is gevraagd om terug te keren als tovenaar Gandalf in de prequel-film The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum.

In een nieuw interview liet McKellen, die momenteel herstelt van een val tijdens een optreden in het Londense theater, weten dat de producenten van de film "hopen dat ik hem zal spelen".

Gaat het gebeuren?
Het volledige citaat van McKellen, die ernaar gevraagd werd door The Big Issue, luidt als volgt:

"Het enthousiasme voor The Lord of the Rings is nog lang niet afgenomen... Er is mij verteld dat er meer films komen en dat Gandalf erin zit. Ze hopen dat ik hem zal spelen."

Gollum in de regiestoel
De 85-jarige McKellen kan op zijn leeftijd natuurlijk niks garanderen, maar heeft eerder wel laten blijken dat hij nog één laatste grote filmrol wil spelen.



The Hunt for Gollum wordt geregisseerd door Gollum-acteur Andy Serkis, die tevens de hoofdrol speelt. Het is echter nog onbekend wanneer de opnames zullen beginnen. De film moet in 2026 verschijnen, dus er zal zeker spoed in de zaak zitten.

Opschieten!
McKellen liet wel duidelijk weten dat The Hunt for Gollum nog in een vroege fase van ontwikkeling is, maar dat de producenten wel haast moeten maken gezien zijn leeftijd:



"Wanneer? Ik weet het niet. Wat het script is? Het is nog niet geschreven. Dus ze kunnen beter opschieten."

NieuwsFilm

meest populair