Laat Demi Moore (61) opnieuw mensen flauw vallen nu zij haar pikante poses uit 1996 nadoet?

Laat Demi Moore (61) opnieuw mensen flauw vallen nu zij haar pikante poses uit 1996 nadoet?

Demi Moore herhaalt iconische poses uit Striptease voor een pikante fotoshoot op 61-jarige leeftijd.

Demi Moore heeft aardig wat iconische rollen op haar cv. Denk aan Ghost, Indecent Proposal en G.I. Jane. Nu komt daar de nieuwe The Substance bij.

Vanwege de spannende, soms blote scènes in die film, besloot haar team dat de iconische poses uit Striptease, een film uit 1996 wel weer eens nagedaan mochten worden. En dat levert een fantastische, pikante fotoshoot op. Demi is overduidelijk een van de mooiste 60-plussers ooit.

Pikante poses
Op een foto draagt de 61-jarige ster een erg uitdagend setje op bed, terwijl ze een sexy pose maakt. Op een andere stoel zit zij met de benen wijd, terwijl haar slipje zichtbaar is. Ook hangt zij in touwen in een chique cocktailjurkje en wordt zij in de regen gefotografeerd in spannende kleding.

Demi Moore schreef erbij: "Een kijkje in Interviews Magazine. Erg vereerd om voor september op de cover te mogen staan! Ik vond het leuk om terug te keren naar mijn cover van 1996 en geïnterviewd te worden door Michelle Yeoh."

Opnieuw commotie
Ze krijgt veel complimenten, waaronder Michelle Pfeiffer, Melanie Griffith en Lily Collins zitten. De dochters van Demi, Rumer, Scout en Talulah, zijn zwaar onder de indruk. Ze schrijven dat "moeder opnieuw voor iconische poses zorgt".

Maar volgers reageren ook met "nog steeds mooi, maar vel over been". Daar de nieuwe film met Demi Moore voor sommigen toch iets te goor was - mensen verlieten onlangs huilend de zaal en iemand viel flauw - is het de vraag of deze beelden opnieuw voor commotie zorgen.




NieuwsFilm