Psychologische en spannende horrorfilm van Netflix heeft kijkers in zijn greep

Psychologische en spannende horrorfilm van Netflix heeft kijkers in zijn greep

De horrorfilm The Deliverance staat nu op Netflix en op plaats twee in de Top 10.

Netflix heeft enkele dagen geleden een nieuwe eigen horrorfilm online gezet. The Deliverance is gelijk succesvol en staat op de tweede plaats in de Netflix Top 10, vlak achter de actie-/oorlogsfilm Land of Bad.

The Deliverance is geregisseerd door Lee Daniels (The Butler, The Paperboy) en Netflix omschrijft de horrorfilm met woorden als "Onheilspellend, Psychologisch" en "Bovennatuurlijke horror". De hoofdrollen worden vertolkt door Andra Day, Rob Morgan, Caleb McLaughlin, Aunjanue Ellis-Taylor, Mo'Nique en Glenn Close.

Matige ontvangst
De horrorfilm, met een productiebudget van $30 miljoen, scoort matig op de Tomatometer: 32 procent, met een gemiddelde beoordeling van 4,90. De Popcornmeter noteert met 56 procent niet veel beter.

"Lee Daniels' uitstapje naar horror werkt het beste als het inspeelt op zijn melodramatische preoccupaties, maar het levert geen exorcisme op," luidt de Critics Consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Als je The Deliverance graag wilt zien, dan kun je de film nu hier op Netflix gaan kijken.


De synopsis: De alleenstaande moeder Ebony Jackson verhuist met haar gezin naar een nieuw huis, waar al iets kwaadaardigs aanwezig is. Geïnspireerd op angstaanjagende ware gebeurtenissen.

Ook interessant
Spannende oorlogsfilm uit 2024 op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd
De Netflix Top 10 heeft in een klap een nieuwe nummer één met een spannende oorlogsfilm die dit jaar nog matig presteerde in de bioscoop. Het is.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair