Emotionele Tyrese Gibson in tranen op rode loper na verrassing van zijn 'Fast & Furious'-sterren

Emotionele Tyrese Gibson in tranen op rode loper na verrassing van zijn 'Fast & Furious'-sterren

Tyrese Gibson werd emotioneel door de steun van vrienden bij de première van zijn nieuwe film.

Tyrese Gibson is een taaie, stoere bink. Dat is ook wel te zien aan zijn Fast & Furious-films en de Transformers-films, maar toch kregen zijn collega's hem laatst aan het huilen.

Onlangs ging zijn nieuwe film 1992 in première en tot zijn grote verrassing zag de 45-jarige acteur zich omringd met vrienden. Dat sterren als Vin Diesel, Michelle Rodriquez en Snoop Dogg tijd maakten in hun drukke schema's voor hun maatje Tyrese zorgde voor tranen in zijn ogen.

Emotioneel wrak
Tyrese Gibson schreef onder meer bij de beelden op zijn Instagram: "Gisteravond was ik een emotioneel wrak. Het is geen trots of ego dat ik bevriend ben met een aantal groten op aarde die geen introductie behoeven. Er is geen misbruik, manipulatie of dwang."

Hij legde uit: "Ik ben erg onafhankelijk en zelfstandig. Zo erg dat ik eerst plat op de grond moet eindigen voordat ik om hulp vraag. De meesten die ik ken zijn altijd druk en onderweg en zo vaak zien we elkaar niet als dat we zouden willen."

Blij en ontroerd
Tyrese Gibson besloot met: "Ik denk niet dat deze reuzen ooit zullen begrijpen hoe vol mijn hart was en hoe dankbaar ik was dat zij voor mijn kleine filmpje zijn komen opdagen." De misdaadthriller gaat over de rellen na het vonnis van de rechtszaak Rodney King.




NieuwsFilm

meest populair