Volgt de vierde 'Jurassic World'-film 'Rebirth' deze verhaallijn?

Volgt de vierde 'Jurassic World'-film 'Rebirth' deze verhaallijn?

En wordt het weer wat meer spanning/horror in plaats van actie/avontuur?

Er zijn weer wat nieuwe verhaaldetails naar buiten gekomen over Universal Pictures' zijn aankomende semi-reboot van de beroemde Jurassic-franchise met Jurassic World: Rebirth.

Er werd destijds al een korte samenvatting vrijgegeven over het project met grote sterren als Scarlett Johansson, Jonathan Bailey, Mahershala Ali en Rupert Friend, maar nu heeft SFF Gazette een naar eigen zeggen meer gedetailleerde samenvatting geplaatst.

Geregisseerd door Gareth Edwards
Deze luidt als volgt: Het verhaal speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen uit 'Dominion' af, toen de ecologie van de planeet grotendeels onherbergzaam bleek voor dinosauriërs. De overgeblevenen leven nu in geïsoleerde equatoriale omgevingen met klimaten die lijken op die van hun.

Drie soorten in die tropische biosfeer hebben de sleutel tot een medicijn dat wonderbaarlijke levensreddende voordelen voor de mensheid zal brengen. Expert in geheime operaties Zora Bennett (Johansson) probeert dit genetische materiaal te bemachtigen, maar strandt uiteindelijk met een burgerfamilie op een eiland dat een geheim bewaart dat al tientallen jaren verborgen wordt gehouden.

Vanaf juli 2025 in de bioscoop
Tevens zegt online scooper MyTimeToShineHello te weten wat de drie belangrijkste dino's zijn die we gaan zien, namelijk de terugkerende Mosasaurus, de Titanisaurus en de Quetzacoatlus. Nog steeds geen woord over publiekslieveling de T-Rex of de net zo populaire Velociraptor.




NieuwsFilm

meest populair