Video van bijna onherkenbare Michael Douglas (79): hij is nu écht heel oud

Video van bijna onherkenbare Michael Douglas (79): hij is nu écht heel oud

Michael Douglas deelt nostalgische video voor zijn 80ste verjaardag op Instagram met fans.

Michael Douglas in de Ant-Man-films te zien is. Het eerste deel werd in 2015 uitgebracht en de derde in 2023.

De iconische acteur is inmiddels wel al 79 jaar en zal eind september zijn 80ste verjaardag vieren. Waar jaren de tijd stilstond voor hem, is die leeftijd nu wel goed te zien in de video die hij onlangs op zijn Instagram plaatste.

Legendarische sterren
Michael Douglas is een zoon van de eveneens legendarische acteur Kirk Douglas. Kirk Douglas speelde sinds de jaren 40 in films als The Bad and the Beautiful, Paths of Glory, 20.000 Leagues Under the Sea en Spartacus. Kirk overleed in 2020 op 103-jarige leeftijd en liet een fortuin na aan goede doelen.

Zijn zoon Michael Douglas acteert sinds de jaren 70 en werd bekend met films als The China Syndrome, Romancing the Stone, Fatal Attraction, Wall Street en Basic Instinct. Bij zijn video zegt een oude bekende, Sharon Stone: "Fijn je weer te zien, maatje."

Bij elkaar blijven
Michael schreef onder meer bij zijn video: "Hoop dat je een fijne zomer hebt gehad. Heb je iets nieuws geleerd? Was je bij familie en vrienden? Ik miste een hoop vrienden deze zomer, maar heb gelukkig veel tijd doorgebracht met mijn familie. Het wordt een druk najaar, maar laten we bij elkaar blijven."




NieuwsFilm

meest populair