BFF's verliezen elkaar in het gloednieuwe topdrama 'Blessed Boys'

BFF's verliezen elkaar in het gloednieuwe topdrama 'Blessed Boys'

Mario en Lino, twee beste vrienden, leven in een rustig buurtleven totdat het ondenkbare gebeurt: er gaat een deur open naar een nieuwe wereld die hen naar andere paden leidt.

Op het Filmfestival van Venetië ging in 2021 de film Blessed Boys (La santa piccola) in première. Her en der kreeg de film in het daaropvolgende jaar een bioscooprelease, maar Nederland viel daarbij spijtig genoeg steeds buiten de boot.

Deze schade wordt nu echter dik drie jaar na dato ingehaald: de film van regisseur Silvia Brunelli is vanaf deze week te zien in een filmhuis bij jou in de buurt.

Synopsis
Mario en Lino zijn twee onafscheidelijke vrienden in een zonnige wijk in Napels waar iedereen elkaar kent. Zij leiden van dag tot dag een eentonig leven in hun buurt. Tot alles verandert: Annaluce, Lino's kleine zusje, begint wonderen te verrichten en wordt de beschermheilige van de wijk.

Voor hen beiden gebeurt het ondenkbare: een deur opent naar een nieuwe wereld die hen verschillende wegen zal doen inslaan en waarbij ze alles riskeren. Zelfs het belangrijkste dat ze hebben; hun broederlijke vriendschap.

Tweede kans
In de trailer zien we dat dit verloren Italiaanse pareltje zeker niet mogen missen op het grote scherm.


Blessed Boys is vanaf 5 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair