"Ze is echt een bad-ass" aldus Lily Collins uit 'Emily in Paris' over haar grote voorbeeld

"Ze is echt een bad-ass" aldus Lily Collins uit 'Emily in Paris' over haar grote voorbeeld

Lily Collins beschrijft hoe Sandra Bullock haar inspireerde tijdens haar filmdebuut in "The Blind Side"

Lily Collins, de dochter van muzikant Phil Collins, heeft een mooie filmcarrière. Binnenkort is zij weer in een nieuw seizoen van Emily in Paris te zien.

Op haar Instagram komen verschillende berichten voorbij over haar filmwerk. Naar aanleiding van de serie vertelde zij hier aan Sky News dat haar filmdebuut in 2009 blijvend impact op haar heeft. Dit sportdrama, getiteld The Blind Side, leverde Sandra Bullock een Oscar op. Ook werd Lily dik fan van Sandra.

Leren door te kijken
De 35-jarige Lily vertelde hier: "Ik prijs me gelukkig dat ik bij mijn filmdebuut bemoederd werd door Sandra Bullock. Ze nam mij onder haar vleugels en liet me zien hoe het moest. Ook als ze niet wist dat ze mij aan het leren was, was ze mij aan het leren omdat ik naar haar keek."

Ze vervolgde met: "De manier waarop ze iedereen aansprak, iedereen behandelde, en de vragen die zij stelde en hoe ze haar personage afwoog op manieren die ik niet voor mogelijk hield. De dingen die je kunt vragen en het recht dat je hebt om je eigen ideeën in te brengen."

Sterk en vriendelijk
Lily besloot met: "En dat het mogelijk is om op dat punt van haar carrière te zijn en gedaan te hebben wat ze heeft gedaan en nog steeds de aardigste meest kick-ass, badass vrouw te kunnen zijn. Het maakte enorme impact op me om bij mijn eerste filmervaring zo'n geweldige, vriendelijke, sterke vrouw als voorbeeld te hebben."




NieuwsFilm

meest populair