Zo loop je Lady Gaga gewoon voorbij op straat: zonder make-up en andere poespas

Zo loop je Lady Gaga gewoon voorbij op straat: zonder make-up en andere poespas

Lady Gaga's nieuwe look met zwart haar verrast fans op Instagram.

Lady Gaga staat bekend om haar extreme outfits. Door die transformatie lijkt het alsof ze altijd op straat te herkennen is. Maar niets is minder waar.

De 38-jarige zangeres en actrice staat bovendien bekend om haar blonde haren. Maar die look heeft ze drastisch veranderd. Je zou op het moment gewoon aan haar voorbij lopen.

Toch te herkennen
Op haar Instagram plaatst zij gelukkig wel een foto zonder make-up, andere poespas en ... gitzwart haar. Zo is zij voor fans toch te vinden tussen de mensen. Volgers reageren verrast en complimenteren haar nieuwe donkere look met de geblondeerde wenkbrauwen.

Iemand zegt dat zij nu op Julia Fox lijkt, maar de meesten zeggen dat 'mommy' er altijd geweldig uitziet. Het wordt uit haar bericht niet duidelijk of Lady Gaga deze verandering maakte voor een filmrol of een nieuwe videoclip, want ze heeft nieuwe muziek uit.

Steeds meer waardering
Lady Gaga kreegt steeds meer waardering in de filmindustrie. Haar rollen in films als A Star is Born en House of Gucci worden bejubeld. Eerdaags komt Joker: Folie à deux uit. Fans wachten er met spanning op.



NieuwsFilm

meest populair