3 moddervette scifi-films op Netflix om nu te zien

3 moddervette scifi-films op Netflix om nu te zien

Hier zijn drie spannende Scifi-films om simpelweg van te genieten.

Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie sciencefictionfilms zijn toch erg goed en prima voor een avondje vermaak. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

Arrival

Regie: Denis Villeneuve | Hoofdrollen: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker | Kijk nu



Arrival is een hersenkrakende sciencefiction-thriller met een krachtige, emotionele twist. Nadat buitenaardse wezens op onze planeet landen, wordt een taalkundige gerekruteerd door de Amerikaanse overheid om de bedoelingen van de aliens te ontcijferen. Terwijl ze de taal van de wezens begint te ontcijferen, krijgt ze te maken met een aantal flashbacks, die de sleutel blijken tot het ontraadselen van een groter mysterie rondom het buitenaards bezoek.

Spectral

Regie: Nic Mathieu | Hoofdrollen: Bruce Greenwood, Max Martini, James Badge Dale | Kijk nu



Een science fiction verhaal over een special-ops team dat bovennatuurlijke wezens moet bestrijden, die de macht in New York City overgenomen hebben.

Don't Look Up

Regie: Adam McKay | Hoofdrollen: Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jennifer Lawrence | Kijk nu



Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), een student astronomie, en haar professor Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) doen een verbazingwekkende ontdekking over een komeet die in een baan om het zonnestelsel draait. Het probleem? Het ligt op directe ramkoers met de aarde. Het andere probleem? Het lijkt niemand ook maar iets te interesseren...

NieuwsFilm

meest populair