Nieuwe 'Frankenstein'-film met Christian Bale wordt heel anders dan je denkt

Nieuwe 'Frankenstein'-film met Christian Bale wordt heel anders dan je denkt

Je zou het niet verwachten, maar in deze horrorfilm gaat ook gezongen en gedanst worden.

Acteur Peter Sarsgaard, heeft onthuld dat de nieuwe film van zijn vrouw Maggie Gyllenhaal, The Bride!, een gewelddadige, maar net zo romantische film wordt met zang- en dans-scènes.

Warner Bros. Pictures maakt de film, waarin acteurs meespelen als Christian Bale, Jessie Buckley, Annette Bening, Penelope Cruz, John Mulaney, Sarsgaard en Jake Gyllenhaal.

Nieuwe twist
De film, die zo'n 80 tot 100 miljoen dollar kost, is een nieuwe versie van James Whale's iconische horrorfilm Bride of Frankenstein uit 1935.

We zien hoe het eenzame monster van Frankenstein (Bale) afreist naar het Chicago van de jaren '30 om hulp te krijgen van ene Dr. Euphronius om een minnaar te krijgen.

Wilde film
De twee wekken een vermoorde jonge vrouw weer tot leven en de Bride (Jessie Buckley) is geboren. Ze is echter anders dan ze verwachten...



Tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter liet Sarsgaard weten dat de opnames van de film onlangs werden afgerond en dat het resultaat behoorlijk wild is.

Een hit op komst?
Aldus Sarsgaard: "The Bride is punk, snel en heel emotioneel. Er zit op momenten ook bruut geweld en, maar ook veel romantiek... Ook zitten er grote dansnummer en muziek in de film. Ik ben zo blij met de manier waarop Warner Bros. Maggie heeft gestund. Het is het beste script dat ik ooit heb gelezen. Het is een grote film voor zowel volwassenen als tieners."

The Bride! moet in oktober 2025 de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair