Eerste trailer voor 'Paris has Fallen': na de 3 films is er nu de serie

Eerste trailer voor 'Paris has Fallen': na de 3 films is er nu de serie

Zonder Gerard Butlers Mike Banning, maar twee nieuwe Franse agenten die de hoofdstad moeten redden.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over het nieuwe 'Fallen'-hoofdstuk. Gerard Butler verscheen al in drie films, maar nu volgt een serie, genaamd Paris Has Fallen. Hieronder is de trailer te bekijken.

Zo zagen we Butler als Mike Banning in Olympus Has Fallen (2013), London Has Fallen (2016) en Angel Has Fallen (2019). Nu gaan we naar Parijs voor een serie. De titel hiervan is dan natuurlijk ook Paris Has Fallen.

Verhaal
Deze keer zal wel een andere agent centraal staan. Het gaat hier om de stoere agente Zara Khan, die zal moeten samenwerken met de Franse agent Vincent Dubois. Zij zullen het moeten opnemen tegen een groep terroristen die het op een politicus hebben gemunt.

Khan ontdekt al snel dat er meer aan de hand is en raakt verwikkeld in een dodelijk machtsspel. De meeste fans vinden het wel zonde dat Butler niet meer van de partij is, maar er doet een gerucht de ronde dat hij wel een cameo in de serie zal spelen.

Trailer
De serie zal vanaf 23 september op Canal+ te bewonderen zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande trailer.


Ook interessant
'Greenland: Migration' met Gerard Butler komt eraan
De productie van Greenland: Migration, het vervolg op de apocalyptische film Greenland uit 2020, gaat... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair