4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag vier thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Don't Worry Darling (2022)
Regie: Olivia Wilde | Cast: Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, e.a. | Te zien op: HBO Max
Jaren vijftig. Alice en haar man Jack wonen in het modelstadje Victory. Na een vreemde gebeurtenis begint Alice zich echter met de dag minder behaaglijk te voelen. Ze ontdekt steeds meer scheurtjes in haar ogenschijnlijk perfecte bestaan. Uiteindelijk komt ze erachter dat Jack een groot geheim verbergt dat hun eigen relatie overstijgt. Met gevaar voor eigen leven probeert ze de waarheid te achterhalen.



Zodiac (2007)
Regie: David Fincher | Cast: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., e.a. | Te zien op: Prime Video
In de jaren '60 en '70 wordt San Francisco opgeschrikt door de moordpartijen van een seriemoordenaar die zichzelf Zodiac noemt. Met zijn cryptische en treiterende raadsels en brieven weet hij een journalist, cartoonist en rechercheur jarenlang bezig te houden. Zij zetten alles op het spel om de dader te vinden, met alle gevolgen van dien.



Truth or Dare (2018)
Regie: Jeff Wadlow | Cast: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, e.a. | Te zien op: Netflix / SkyShowtime
Als een groep studenten het onschuldige spelletje 'truth or dare' spelen, draait dit uit op een nachtmerrie. Een bovennatuurlijke kracht straft degene die een leugen vertelt of weigert de opdracht te doen. Om deze dodelijke dreiging te overleven, kunnen ze niets anders dan het spel door blijven spelen.



Fight Club (1999)
Regie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter, e.a. | Te zien op: Netflix / Disney+
Jack, een ontgoochelde kantoorslaaf, ontmoet tijdens een vlucht de nogal vreemde zeepverkoper Tyler. Via hem vindt hij een uitlaatklep voor zijn frustraties wanneer Tyler hem meeneemt naar een ondergrondse nachtclub waar hij gevechten organiseert. Zelfdestructie om vrij te zijn, noemt hij het. Langzaamaan wordt Jack steeds verder in de wereld van Tyler meegezogen.



NieuwsFilm

meest populair