3 hele goede films om vanavond op Disney+ te streamen

3 hele goede films om vanavond op Disney+ te streamen

Alles van het Huis van de Muis en meer: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke en goede filmtips voor je op een rijtje gezet.

All of Us Strangers (2023)
Regie: Andrew Haigh | Cast: Andrew Scott, Paul Mescal, Claire Foy, e.a. | Kijk direct
Adam is een eenzame scenarist van in de veertig. Op een dag bezoekt hij zijn ouderlijk huis. Tot zijn verrassing lijken daar zijn ouders nog te leven, ook al zijn zij al lang overleden. In dezelfde periode ontmoet hij Harry, een jongere en eveneens eenzame man die in dezelfde verlaten flat woont. Hoewel Adam hem in eerste instantie buiten de deur houdt, ontwikkelen de twee mannen uiteindelijk een bijzondere band.



The Incredibles (2004)
Regie: Brad Bird | Cast: Craig T. Nelson, Holly Hunter, Jason Lee, e.a. | Kijk direct
Door gedoe met de overheid moet de superheldenfamilie van Mr. Incredible hun krachten al jarenlang verborgen houden. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus wanneer vader Incredible de mogelijkheid krijgt om een nieuwe missie te verrichten, hoeft hij niet lang na te denken. Al snel blijkt echter dat heel het gezin aan de bak moet.



Mrs. Doubtfire (1993)
Regie: Chris Columbus | Cast: Robin Williams, Sally Field, Pierce Brosnan, e.a. | Kijk direct
De scheiding van Daniel en Miranda is niet bepaald vlekkeloos verlopen. Daniel mag zijn kinderen niet zo vaak meer zien en baalt daar flink van. Daarom bedenkt hij een geniepig plan: vermomd als Schotse mevrouw weet hij Miranda te overtuigen hem in te huren als oppas. Zo kan Daniel niet alleen hun kids naar zijn hand zetten, maar ook de opbloeiende romance tussen Miranda en haar nieuwe vriend dwarsbomen.




NieuwsFilm

meest populair