Tim Burton spreekt twijfels uit over 'Beetlejuice 3': "dan zal ik ongeveer 100 zijn"

Tim Burton spreekt twijfels uit over 'Beetlejuice 3': "dan zal ik ongeveer 100 zijn"

Het derde deel heeft voor nu een onzekere toekomst volgens de filmmaker.

Zesendertig jaar na de release van de originele Beetlejuice, komt volgende week eindelijk het vervolg in de bioscoop, en fans vragen nu al naar een derde deel.

Tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter tijdens de première van in Londen, werd 66-jarige regisseur Tim Burton gevraagd naar de mogelijkheid van Beetlejuice 3.

Een onzekere toekomst
"Nou, als we net zo lang wachten als we nu hebben gedaan, dan zal ik ongeveer 100 zijn," antwoordde Burton."Maar misschien doen we het wel, maar ik betwijfel het."

Volgens Burton hing de lange tijd wachten tussen de eerste en tweede Beetlejuice-film allemaal af van Lydia Deetz, gespeeld door Winona Ryder.

Volwassen ervaringen
We zien Lydia in de originele film als tienermeisje, maar de filmmaker was geïnteresseerd in hoe ze als volwassene zou zijn en na "begint te denken over wat in het leven gebeurt."



"Relaties. Heb je kinderen? Wat vind je leuk? Hoe verander je? Dit zijn dingen die ik weet en ervaar, dus het voelde beter om dit nu te maken, in plaats van in, bijvoorbeeld 1989," aldus Burton.

Geen getreur
Maar voordat we rouwen om Beetlejuice 3, het vervolg dat wellicht nooit boven de grond komt, vieren we eerst de komst van Beetlejuice Beetlejuice.



Beetlejuice Beetlejuice is vanaf 5 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair