De nieuwste Netflix-thriller wordt nu al "een van de beste films van het jaar" genoemd

De nieuwste Netflix-thriller wordt nu al "een van de beste films van het jaar" genoemd

De actiethriller Rebel Ridge is er eentje om naar uit te kijken.

De film Rebel Ridge werd al eerder de Rambo van Netflix genoemd en nu zijn ook de eerste reacties online verschenen. Het lijkt er verdacht veel op dat dit een film is die je moet zien.

De actiethriller is geregisseerd door Jeremy Saulnier, die je mogelijk kent van de prima films Green Room (2015) en Blue Ruin (2013). Onder andere hoofdrolspeler Aaron Pierre wordt geprezen.

"Een topper"
"Rebel Ridge is absoluut een topper (imho de beste van Jeremy Saulnier sinds Blue Ruin), Aaron Pierre is een *grote* ster in wording, en de mensen die deze geweldige film een grote bioscoopvertoning hebben ontzegd, zouden eigenlijk gearresteerd moeten worden door de leden van een corrupte politiemacht," vindt IndieWire's David Ehrlich.

Filmscenarioschrijver Barry Hertz heeft de film ook hoog zitten: "Rebel Ridge: Het lange wachten op Saulniers nieuwste was het waard. De roestige randen van Green Room en Blue Ruin zijn in deze gepolijster - de dialogen zijn waar het vuurwerk zit. Aaron Pierre is briljant gecast, een vuurtje dat langzaam op gang komt in menselijke vorm. En Don Johnson heeft de kunst van het spelen van ACAB's geperfectioneerd."

September
Heel lang hoeven we niet te wachten op Rebel Ridge. Vanaf 6 september kijk je de film op Netflix. Hieronder bovenstaande en meer reacties op X.





Ook interessant
Is de nieuwe actiefilm 'Rebel Ridge' dé 'Rambo' van Netflix?
Regisseur Jeremy Saulnier wist al eerder hoge ogen te gooien met Blue Ruin en Green Room. De laatste jaren werkte hij aan.. [Lees verder]

NieuwsFilm