Gaat deze topregisseur een Amerikaanse 'Squid Game'-film maken?

Gaat deze topregisseur een Amerikaanse 'Squid Game'-film maken?

Volgens geruchten is David Fincher de aangewezen man voor een remake van de populaire Koreaanse serie.

De topregisseur David Fincher lijkt de aangewezen man te zijn om een Amerikaanse remake te maken van de Koreaanse hitserie Squid Game.

De regisseur van onder meer Se7en en Fight Club zijn laatste film was het vorig jaar uitgebrachte The Killer met Michael Fassbender. Volgens verschillende bronnen zal zijn volgende project de remake zijn van de Netflix-serie, waarvan de titel Squid Game: America zou worden.

Finchers projecten
Fincher schijnt al enkele jaren verbonden te zijn aan het project. Na het succes van de Koreaanse serie in 2021 zou hij zijn ingestapt en hulp hebben gevraagd van de Britse schrijver Dennis Kelly (Black Sea) om hem te helpen.

Fincher heeft onlangs nog zijn contract met Netflix verlengd en blijft in ieder geval tot 2027 films en series maken. Een van zijn volgende projecten wordt de remake van Aflred Hitchcocks film Strangers on a Train uit 1951.

Squid Game nieuw seizoen
Netflix heeft tot op heden het nieuws van een remake van Squid Game nog niet bevestigd. Drie jaar na het eerste seizoen verschijnt eind december Squid Game seizoen 2 op de streamingdienst.



NieuwsFilm