Oogverblindende beelden van Sylvie Meis: "een droom die uitkomt"

Oogverblindende beelden van Sylvie Meis: "een droom die uitkomt"

De Nederlandse celeb Sylvie Meis in waanzinnige couture jurk op Instagram.

De Nederlandse ster Sylvie Meis weet nog altijd te verrassen op Instagram. Ze heeft 1,4 miljoen volgers en zo af en toe komt ze met unieke posts tussen alle reclameboodschappen. Dit keer zien we haar in een prachtige, licht doorschijnende jurk.

Sylvie lijkt net zo heel vaak met tv-shows te presenteren in Duitsland en focust zich vooral op allerlei modellenwerk. Daarnaast is ze alweer even aan het daten en recent werd duidelijk dat haar nieuwe liefje de miljonair Patrick Gruhn is. Hij is zo'n dertien jaar jonger dan Sylvie.

Prachtig op Insta
Op Instagram zien we Sylvie in een prachtige jurk en de blondine is zelf ook onder de indruk. Ze plaatste in korte tijd drie posts in de jurk, die ze droeg op de bruiloft van haar vrienden Riccardo en Steven. Ze trouwden op Mallorca.

Op een reeks foto's zien we Sylvie tussen een enorm aantal witte rozen. De jurk is gemaakt door ontwerper Jasmin Erbas. Sterren als Heidi Klum, Chloe Bailey, Paula Abdul en Paris Hilton droegen eerder ontwerpen van Erbas.

Prachtig op Insta
Maar ze zette de jurk ook flink in het zonnetje. "Een moment voor de jurk. Dankjewel lieve Jasmin Erbas dat je altijd mijn couture dromen waarmaakt," schreef ze bij een korte video waarin ze in de jurk over straat loopt.


Als je de foto's en beelden van Sylvie Meis wil zien, dan kun je deze nu hier op haar Instagram vinden.

Ook interessant
Katja Herbers is waanzinnig in het zwart: waarom horen we niet vaker over Katja?
Eigenlijk horen we in Nederland maar bar weinig over Katja Herbers. De Nederlandse actrice was in.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair