Foto's: Margot Robbie laat op vakantie in Italië haar babybuikje zien

Foto's: Margot Robbie laat op vakantie in Italië haar babybuikje zien

Margot Robbie geniet van haar zwangerschap in Italië terwijl ze uitgroeit tot een stijlicoon.

Onlangs verraste Margot Robbie de paparazzi met een goed zichtbaar babybuikje - en ook zwanger stelt zij niet teleur.

De actrice groeit uit tot een stijlicoon door films als Barbie, Asteroid City en Babylon. Steeds is haar garderobe passend bij haar personage. Privé heeft zij een eigen klassieke smaak die doet denken aan Catherine Zeta-Jones en Brigitte Bardot.

Welverdiend genieten
De afgelopen dagen was de ster op vakantie met haar man, producer en regisseur Tom Ackerley. Het koppel is al jaren samen en werkt ook samen. Hun productiemaatschappij LuckyChap Entertainment doet het erg goed, mede door Barbie. Gedacht wordt dat Margot Robbie al 50 miljoen Amerikaanse dollar verdiend heeft aan deze iconische rol.

Het is dus tijd om te genieten van de zwangerschap en dat deed zij die warme dag in Italië met een leuke hoed en een openvallende blouse waardoor haar groeiende buik goed te zien was. Bij de reacties hier bij Popculture Chat op Reddit is men blij verrast.

Zwanger en beeldschoon
Iemand schreef dat hij nooit een slechte foto van Margot Robbie heeft gezien. Een ander beaamde dat en zij dat ze zwanger zelfs chique en beeldschoon is. Een derde vond dat ze heerlijk dat welverdiende geld moest uitgeven en genieten. In de YouTube-video van E!News wordt meer verteld.



NieuwsFilm