Bekijk nu de angstaanjagende trailer van 'Apartment 7A', de langverwachte prequel op 'Rosemary's Baby'

Bekijk nu de angstaanjagende trailer van 'Apartment 7A', de langverwachte prequel op 'Rosemary's Baby'

Julia Garner kruipt in de huid van de danseres Terry Gionoffrio, die gruwelijke dingen meemaakt.

Julia Garner werd dankzij haar glansrol in de geliefde serie Ozark een grote naam in de filmwereld. Sindsdien heeft de actrice dan ook de rollen voor het oprapen. Nu duikt ze weer op in de eerste trailer van de horrorfilm Apartment 7A.

Deze film werd gemaakt door Natalie Erika James, o.a. bekend van Relic. De hoofdrol is weggelegd voor Garner, terwijl andere belangrijke rollen worden ingevuld door o.a. Dianna West, Jim Sturgess en Kevin McNally.

Verhaal
De jonge danseres Terry Gionoffrio (Garner) lijkt de loterij gewonnen te hebben wanneer een ouder stel haar laat intrekken in een van hun appartementen in New York. Er lijkt echter meer aan de hand te zijn...

Het stel bezit duistere krachten en komt met een aanbod dat Terry niet kan afslaan: zij beloven haar een mooie toekomst als beroemde danseres. De vreemde gebeurtenissen volgen elkaar in rap tempo op en Terry belandt in een heuse nachtmerrie.

Link
Apartment 7A is de prequel van Rosemary's Baby, die in 1986 werd geregisseerd door Roman Polanski, waar Terry ook in voorkomt. Beide films waren dan ook gebaseerd op het Rosemary's Baby boek van Ira Levin.



NieuwsFilm